Eckerö Linelle jälleen Great Place to Work -sertifikaatti – vahva työyhteisö kantaa myös vaikeissa korona-ajan olosuhteissa

Eckerö Linelle jälleen Great Place to Work -sertifikaatti – vahva työyhteisö kantaa myös vaikeissa korona-ajan olosuhteissa

Great Place to Work -tutkimuksessa mitataan yritysten työntekijäkokemusta ja autetaan yrityksiä tunnistamaan työyhteisönsä kehityskohteita. Tämän vuoden tutkimuksessa suomalaisen laivayhtiö Eckerö Linen Trust Index -tulos nousi 76:een. Hyvän tuloksen ansiosta Eckerö Linelle ojennettiin Great Place to Work -sertifikaatti jo kolmantena vuotena perättäin.

Eckerö Line on ollut mukana Great Place to Work -ohjelmassa jo vuodesta 2015. Yhtiö on onnistunut parantamaan työntekijöiden hyvinvointia mittaavaa tulosta joka vuosi, ja kolmena edellisenä vuotena Eckerö Line on ylittänyt Great Place to Work -sertifikaattiin oikeuttavan 70 pisteen Trust Index -rajan.

Tänä vuonna yhtiön Trust Index -luku kyselytutkimuksessa nousi jälleen ja oli 76 pistettä. Eckerö Linen toimitusjohtaja Taru Keronen iloitsee parannuksesta, joka saavutettiin erittäin haastavissa olosuhteissa koronakriisin keskellä.

- Tämän vuoden Trust Index -luku on varsinkin vallitseviin olosuhteisiin nähden todella hieno tulos, josta olemme hyvin iloisia ja ylpeitä. Olemme tehneet yhdessä pitkäjänteistä työtä Eckerö Linen yrityskulttuurin ja johtamisen kehittämiseksi. Tulos osoittaa, että vahva kulttuuri ja yhteishenki kantavat myös vaikeina aikoina, Keronen toteaa.

Great Place to Work -tutkimus koostuu työpaikkaa koskevista positiivisista väittämistä. Trust Index -tulos muodostuu niiden vastaajien keskimääräisestä prosenttiosuudesta, jotka ovat väittämien kanssa melko samaa mieltä tai erittäin samaa mieltä.

- Tutkimustulosten perusteella työntekijämme arvostavat etenkin tasa-arvoamme, yhteisöllisyyttämme ja oman työnsä tärkeyttä sekä merkityksellisyyttä. Lisäksi imagomme ja yhteiskunnallinen vaikuttavuutemme saivat työntekijöiltämme kiitosta. Peräti 87 prosenttia työntekijöistämme vastasi, että Eckerö Line on kokonaisuudessaan todella hyvä työpaikka. Tulokset ovat hienoja ja motivoivat meitä kehittämään yrityskulttuuriamme ja työyhteisöämme edelleen, Eckerö Linen Culture Manager Minna Johansson toteaa.