Eckerö Linen henkilökunnan työasut uudistuivat – ajatonta tyylikkyyttä merellä

Eckerö Linen laivahenkilökunnan yllä nähdään jatkossa uudet työasut. Ne henkivät ajatonta, rentoa ja toimivaa tyylikkyyttä.

Työvaatteen on tärkeä tuntua miellyttävältä päällä, sillä työvuorot ovat laivalla usein pitkiä. Materiaalilta vaaditaan joustavuutta, kestävyyttä ja hengittävyyttä.

Uuden ilmeen saivat niin keittiö- ja asiakaspalveluhenkilökunnan kuin päällystön ja esimiesten asut. Uuden malliston pohjaväri on musta, joka on työvaatteille ominainen aikaa kestävä väri. Tehostevärejä ovat oranssi ja kupari, jotka näkyvät malliston vaatteiden yksityiskohdissa, kuten ankkurikuosisissa nauhoissa, hihamerkeissä, rusettisomisteissa ja Eckerö Line -logoissa.

Työntekijä voi valita ja kerrostaa pukeutumistaan malliston vaatteilla haluamallaan tavalla. Tehostevärit tuovat yhtenäisyyttä kokonaisuuteen.
Työasumallisto on toteutettu yhdessä henkilökunnan ja Kirsimari Kärkkäisen luotsaaman TELAKKA®-työvaateyrityksen kanssa. Mallisto on suunniteltu Suomessa ja vaatteet valmistetaan Virossa.

- Tuotteiden ja mallistojen ajattomuus on itselleni koko uran mittainen arvovalinta, sillä haluan suunnittelemieni vaatteiden kestävän käytössä mahdollisimman pitkään ja näin kantaa oman osuuteni ympäristön huomioimisessa. On hienoa, että myös Eckerö Line tarttui tähän, toteuttaen näin kestävän kehityksen arvoja, kertoo Kirsimari Kärkkäinen.

Käytöstä poistuneet Eckerö Linen työvaatteet kierrättää Dafecor Oy Suomessa. Se valmistaa niistä esimerkiksi tekstiilikuitukangasta teollisuuden tarpeisiin, kuten öljyn imeyttämiseen.

Vera ja Ronnie tekevät töitä m/s Finlandian keittiössä. Työasuun kuuluu mm. suutarinesiliina.
Asiakaspalvelijana m/s Finlandian Kokouskeskus & Loungessa toimiva Kristina uusi työasu yllään.