Juhlakauden maistuvimmat herkut buffetista

Juhlakauden maistuvimmat herkut buffetista

Juhlapöytään nostetaan perinteisten jouluruokien lisäksi yllättäviäkin liha- ja kalaherkkuja sekä vegaaneillekin sopivia kasvisruokia.

Juhlatunnelmaan pääset aloittamalla ruokailun kylmästä kalapöydästä, josta lautaselle kannattaa nostaa ainakin kokonaisia katkarapuja, kylmäsavulohta sekä mätiä ja mustaa caviartia. Sillin ystäviä hemmotellaan portviinisillillä, sinappisillillä sekä erikoisuutena munakoisoista ja porkkanasta tehdyllä vegaanisella "lasimestarin sillillä". Näiden lisäksi tarjolla on paljon erilaisia makuelämyksiä kalasta, lihasta ja kasviksista.

Suomalaista kalkkunaa on tarjolla alkupalapöydässä savustettuna mustaherukan kera sekä lämpimissä ruoissa rakuuna-kermakastikkeessa. Lämpimässä juhlapöydässä juurevat maut tukevat toisiaan hienosti. Kokoa lautasellesi perinteisten laatikoiden lisäksi esimerkiksi paneroitua kukkakaalia sekä muhennettua lehtikaalia. Nämä kasvisherkut maistuvat takuuvarmasti myös vannoutuneellekin lihansyöjälle.

Herkullinen rosolli on tänä jouluna piristävän keltainen ja paahdetut punajuuret saavat ylleen piparkakkukuorrutteen. Joulukinkku leikataan sinulle paikan päällä, kuten myös paahdettu häränfilee, joka tarjoillaan täyteläisen punaviinikastikkeen kera.

Jälkiruokapöytä sisältää kirpeitä, makeita ja tuhtejakin makuja. Sitruuna-juustokakun täyteläisyys yhdistettynä kirpeään karpalosiirappiin luo täydellisen makujen harmonian, kuten myös karpalo-mannavaahdossa. Moussea tarjoillaan tänä jouluna aurajuuston sekö mokkasuklaan makuisina. Glögipäärynät keventävät kokonaisuutta ja taatelit, viikunat ja pähkinäfudge sinetöivät upean makuelämyksen.

Tervetuloa tunnelmoimaan Buffet Eckerön juhlaviikoille 13.11.2019.–8.1.2020!