Nimitysuutisia Eckerö Linelta

Nimitysuutisia Eckerö Linelta

Markkinointi- ja viestintäjohtaja/ Marketing and Communication Director

Eckerö Linen uudeksi Markkinointi- ja viestintäjohtajaksi on nimitetty Outi Nylund. Hän aloittaa tehtävässään 18.9.2023. Outin vastuulla on yhtiön markkinointi ja viestintä ulkoisesti ja sisäisesti sekä ecommerce -myynti niin Suomessa, Baltiassa kuin kansainvälisesti. Hän on Eckerö Linen johtoryhmän jäsen ja hänen tiiminsä tarjoaa markkinointi- ja viestintäpalvelut myös yrityksen muille toiminnoille (kuten yritysmyynti ja hr-toiminnot).

Outilla on vahva tausta asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämisessä sekä laaja kokemus markkinoinnin, brändin, kanta-asiakasohjelmien, digipalveluiden ja -myynnin sekä asiakaskokemuksen kehittämisestä ja johtamisesta. Hän tuo mukanaan pitkäaikaisen kokemuksensa eri toimialoilta, mukaan lukien matkailu, ravintolatoiminta, vähittäiskauppa, rahapeli ja teleoperaattoritoiminta. 

Ennen siirtymistään Eckerö Linelle Outi on toiminut merkittävissä rooleissa useissa yrityksissä (kuten Holiday Club Resorts, Stockmann, Kesko, Veikkaus, Elisa, Radiolinja), joissa hän on menestyksekkäästi rakentanut ja johtanut tuloksekkaita markkinointi-, kanta-asiakkuus-, digi- ja cx-tiimejä.

Hänen kanssaan rinnakkain työskentelee aluksi nykyinen markkinointijohtaja Ida Toikka-Everi, joka siirtyy omasta toiveestaan vapaalle lokakuun lopussa.

Myyntijohtaja/ Head of Sales

1.11.2023 kokonaisvastuu Eckerö Linen myyntitoiminnoista siirtyy myyntijohtaja Katri Järvelle, joka on myös johtoryhmän jäsen. Hänen vastuullaan on jatkossa kotimaan b&b ja matkatoimistomyynnin lisäksi myynti Baltiassa ja kansainvälisesti. Muutoksen tavoitteena on vahvistaa Eckerö Linen myynnin kokonaisuutta ja taustaorganisaatiota sekä yhtenäistää toimintatapoja molemmissa maissa ja kaikilla markkinoilla. Katrin vastuualueella kansainvälisen myynnin organisaatio jatkaa entiseen tapaan Tallinnassa Peep Siinmaan johdolla.

Tehtävänimikemuutoksia

Kaisa Kartanon tehtävänimike muuttuu 1.9.2023 muotoon Head of Customer Experience and Product Development. Kaisan vastuulla on asiakaskokemuksen sekä siihen liittyvän palvelu- ja tuotetarjonnan kehittäminen. Minna Johanssonin tehtävänimike muuttuu 1.9.2023 muotoon Head of Human Capital and Culture. Minnan vastuulla on työpaikan ihmisten ja kulttuurin kehittäminen ja johtaminen edistäen positiivista työntekijäkokemusta ja työnantajamielikuvaa sekä laadukasta esihenkilötyötä.