Uudessa ruoka-aiheisessa ohjelmassa seikkaillaan Tallinnassa ja m/s Finlandialla

Uudessa ruoka-aiheisessa ohjelmassa seikkaillaan Tallinnassa ja m/s Finlandialla

Risteily Tallinnaan hyvän ruoan parissa on kohta totta myös kotisohvalla. Eckerö Linen m/s Finlandia toimii päänäyttämönä uudessa ruoka-aiheisessa seikkailuohjelmassa Maalla, merellä ja lautasella. Pipsa Hurmerinnan juontama ohjelma nähdään keväällä MTV3-kanavalla.

Maalla, merellä ja lautasella on MTV3-kanavan uusi ruoka-aiheinen seikkailuohjelma, jossa kaksi vakiokokkia ja vaihtuvat, julkisuudesta tutut vieraat kilpailevat Suomenlahdella ruuanlaiton paremmuudesta ja kekseliäisyydestä. Aikapaineen kisajoukkueille aiheuttaa m/s Finlandian aikataulu, sillä ruoka pitää saada valmiiksi ja tuomareiden eteen maisteltavaksi ennen laivan saapumista Helsinkiin. Arvostelijoina toimivat risteilyasiakkaat, joiden joukosta löytyy aina myös m/s Finlandian keittiömestari.

”Hyvä ruoka on meille elinehto ja kunnia-asia. Siksi ruoka-aiheinen viihdeohjelma sopii m/s Finlandian henkeen erinomaisesti. Hauskaa ja hyvää -sanapari kiteyttää niin ohjelman kuin risteilyn”, tuumaa Eckerö Linen markkinointi- ja viestintäjohtaja Ida Toikka-Everi.

Myös Tallinnalla on vahva rooli ohjelmassa. Kilpailijoiden pitää ehtiä hakemaan tarvittavat raaka-aineet kaupungilta, ennen kuin laiva lähtee takaisin Helsinkiin.

”Olen iloinen, että ohjelma näyttää Tallinnan parhaat puolet kiinnostavana kaupunkilomakohteena”, iloitsee Toikka–Everi.

Ohjelman juontaa itsekin kokkina ja ravintoloitsijana ansioitunut Pipsa Hurmerinta. Vakiokokkeina nähdään Kokkisodasta tutut Teemu Laurell ja Linnea Vihonen.

”Maalla, merellä ja lautasella on ripaus Kokkisotaa, hyppysellinen Amazing Racea ja ruokalusikallinen ohjelman omaa merellistä maustetta”, Hurmerinta summaa uutuusohjelman idean.

Maalla, merellä ja lautasella esitetään MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa keväällä 2020.

Rederi Ab Eckerö -konserniin kuuluva Eckerö Line Ab Oy on kotimainen laivayhtiö, joka tarjoaa matka- ja rahtipalveluita Tallinnan ja Helsingin välisessä säännöllisessä reitti-, risteily- ja rahtiliikenteessä. Eckerö Linen laivat m/s Finlandia ja Finbo Cargo ovat Helsinki–Tallinna -reitin ainoat Suomen lipun alla liikennöivät laivat. Eckerö Line on myös ainoa laivayhtiö, jolla on oikeus käyttää suomalaisesta palvelusta viestivää Avainlippu-tunnusta. Yhtiö tarjoaa päivässä kymmenen lähtöä ja vastaa myös päivän ensimmäisestä yhteydestä Tallinnasta Helsinkiin. Eckerö Linella on yhteensä yli 40 hotellikumppania Virossa ja Suomessa, ja se operoi merkittävän osan Helsingin ja Tallinnan välisestä rahtiyhteydestä. Vuonna 2018 Eckerö Linen matkustajamäärä oli noin 1 844 000, ja sen tarjoama asiakaskokemus valittiin Asiakkuusindeksi 2018 -tutkimuksessa Suomenlahden parhaaksi. Yhtiön liikevaihto oli vuonna 2018 yli 100 miljoonaa euroa.