Kokousmatka Tallinnaan

Tallinna tarjoaa hyvät vaihtoehdot monenlaisille tilaisuuksille ja kokouksille. Jatkakaa aamulla laivalla alkanutta kokouspäivää Tallinnassa, jossa päiväristeilyllä on aikaa reilut 7 tuntia. Tai varatkaa pidempi kokousmatka ja yöpykää Tallinnassa.

Hotellikokousmatkalla on aikaa monipuoliselle tekemiselle: kokoustamista, suunnittelua, yhdessäoloa ja esimerkiksi mielenkiintoisia retkiä tapahtumia ja tekemistä täynnä olevaan Tallinnaan. Voitte lähteä matkaan Helsingistä aamulla tai iltapäivällä ja palata Tallinnasta takaisin hotelliyöpymisen jälkeen puolilta päivin tai illalla.

Kokouspaikka Tallinnassa löytyy laajasta hotellivalikoimastamme. Tarjolla on vaitoehtoja tyylikkäistä keskustahotelleista kylpylähotelleihin tai Vanhankaupungin tunnelmallisiin pikkuhotelleihin. Kauttamme myös kokousmatkat muualle Viroon.

Kokous Original Sokos Hotel Viru

Kokous Original Sokos Hotel ViruKokous Original Sokos Hotel Viru

Konferenssikeskuksessa on 11 erikokoista salia, joista suurimpaan mahtuu jopa 550 henkilöä. Kokoustilojen avarassa aulassa voi järjestää kahvitilaisuuksia tai näyttelyitä.

Kokous Radisson Blu Hotel Olümpia

Kokous Radisson Blu Hotel OlümpiaKokous Radisson Blu Hotel Olümpia

Kokouskeskus on varustettu modernilla audiovisuaalisella tekniikalla. Käytössä mm. käännöslaitteisto. Nopea langaton nettiyhteys kokousvieraille. 13 erillista tilaa, joista suurin jopa 500 kokousvieraalle.

Kokous Radisson Blu Sky Hotel Tallinn

Kokous Radisson Blu Sky Hotel TallinnKokous Radisson Blu Sky Hotel Tallinn

Joustavat tapahtumatilat, joista löytyy sopivat intiimeistä perhetilaisuuksista aina isoihin yritystapahtumiin. Isoimpaan tilaan, Hansaan, mahtuu 350 kokousvierasta.

Tilaa kokous Tallinnassa

Tilaa kokous Tallinnassa