Hotellipaketit

Tallinnan keskusta. Kuvaaja: Kaupo Kalda Lähde: Tallinn City Tourist Office & Convention Bureau

Kun haluat viihtyä perillä pidempään, valitse edullinen hotellipaketti. Hintavertailu kannattaa sillä hotellipaketit ovat usein edullisempia kuin erikseen ostetut hotellihuoneet ja laivamatkat. Laajasta hotellivalikoimastamme löydät aina sopivan vaihtoehdon perhehotelleista viiden tähden luksuslomaan. Hotelliaamiainen kuuluu aina pakettiemme hintaan. Lisäksi hotellipaketeissamme on suomalaisen matkapakettilainsäädännön turva.

28 Tuote/tuotetta

per sivu
Laskeva suunta
 1. Original Sokos Hotel Viru
  Original Sokos Hotel Viru

  Legendaarinen Viru-hotelli sädehtii edelleen. Hotelli sijaitsee keskellä Tallinnan sykettä ja sieltä avautuvat kaupungin parhaat näkymät keskiaikaiseen Vanhaankaupunkiin ja merelle.

 2. Centennial Hotel Tallinn
  Centennial Hotel Tallinn

  Arkkitehtuuriltaan modernissa business-hotelli Centennialissa huoneet on uudistettu vastikään ja niiden sisustus noudattelee pohjoismaisen raikasta ja minimalistista tyyliä – ripausta luksusta unohtumatta.

 3. Go Hotel Shnelli
  Go Hotel Shnelli

  Go Hotel Shnelli on sijainniltaan oivallinen hotelli sekä Vanhaankaupunkiin että trendikkääseen Kalamajaan nähden. Vuonna 2017 kokonaan uuden ilmeen saaneesta hotellista on molempiin kävelymatka.

28 Tuote/tuotetta

per sivu
Laskeva suunta