M/s Finlandian gluteenittomat tuotteet tulevat Moilas perheleipomosta Pieksämäeltä

Eckerö Linella halutaan tarjota herkullista ja laadukasta ruokaa kaikille asiakkaille. Laivalla panostetaan erityisesti suomalaiseen ruokaan ja raaka-aineisiin, ja siksi gluteenittomien tuotteiden toimittajaksi on valittu laadukas Moilas. Pieksämäellä toimiva perheleipomo Moilas toimittaa laivalle kattavan valikoiman niin suolaisia kuin makeita gluteenittomia tuotteita.

Laivalle voi tulla nauttimaan hyvästä ruoasta, jonka valmistuksessa on otettu myös erityisruokavaliot huomioon. Esimerkiksi gluteenittomia tuotteita kysytään koko ajan enemmän, ja niitä käyttävät myös henkilöt, joilla ei ole todettu keliakiaa, kertoo kylmäkeittiön vastaava Raija-Leena Virtanen.

Virtanen on työskennellyt laivalla useiden vuosien ajan, joten hän tuntee hyvin asiakkaiden maun.

Taatusti tuoretta ilman säilöntäaineita

Leipomo Moilas on vuonna 1955 perustettu Suomen suurin yksityinen perheleipomo. Kaikki Moilasen gluteenittomat tuotteet valmistetaan yli 30 vuoden kokemuksella, joten leipurit tietävät miten leivotaan herkullisia ja korkealaatuisia gluteenittomia leipomotuotteita. Kaikki Moilasen gluteenittomat leivonnaiset jäähdytetään ja pakastetaan kahden tunnin kuluessa leivonnasta. Sulatuksen jälkeen tuotteet ovat aina tuoreita ja ne säilyttävät makunsa. Pakastaminen takaa myös sen, että tuotteisiin ei koskaan käytetä säilöntäaineita, kertoo Moilasen export specialist Emilia Taxell.

Kaikki Moilasen tuotteet ovat luontaisesti gluteenittomia, eivätkä sisällä vehnätärkkelystä. Ne ovat myös täysin GMO-vapaita, eivätkä sisällä soijaa tai pähkinää. Moilasen gluteenittomasta tuotevalikoimasta löytyy myös vegaaneille sopivia tuotteita. Tuotekehityksessä on tärkeää paitsi kehittää herkullisia tuotteita myös ymmärtää asiakkaiden ja kuluttajien tarpeet. Moilasen gluteenittomia tuotteita löytää Eckerö Linen buffetpöydän lisäksi myös oman lähikaupan pakastealtaasta.