Pikkujoulut laivalla

Astu laivaan ja laita pikkujoulut käyntiin. Pikkujouluristeilyllä viihde, ruoka ja asiaan kuuluvat ruokajuomat on valmiiksi katettu, joten sinun ei tarvitse muistaa ottaa kuin tonttulakki, juhlamieli ja passi mukaan.

        Pikkujoulut iltaminiristeilyllä alk. 38 €/hlö

  • Matkalippu miniristeilylle
  • Juhlapöydän jouluherkut Buffet Eckerössä ruokajuomineen (viini, olut, virvoitusjuomat, kahvi/tee)
  • Monipuolinen viihdetarjonta m/s Finlandialla. Myös shoppailu onnistuu kätevästi laivan myymälöissä

        Pikkujoulut iltaminillä alk. 38 €/hlö

  • Matkalippu miniristeilylle
  • Juhlapöydän jouluherkut Buffet Eckerössä ruokajuomineen (viini, olut, virvoitusjuomat, kahvi/tee)
  • Monipuolinen viihdetarjonta m/s Finlandialla. Myös shoppailu onnistuu kätevästi laivan myymälöissä

Jouludrinkit koko porukalle

Valitse sopivat drinkkikupongit koko porukalle etukäteen. Drinkkikuponkien arvot: 5,50 €, 6,50 € ja 7 €. Kupongeilla voi maksaa kaikissa m/s Finlandian ravintoloissa. Ekstraa pikkujoulustarttiin? Glögi tai kupliva alkumalja aloittaa buffet-aterian tai tilaisuuden jouluisesti.

Buffet Eckerön herkut

Pikkujoulut sujuvat makoisasti kiitetyllä buffet-päivällisellämme, joka sisältää runsaat alkupalat, lämpimien ruokalajien liha-, kala- ja kasvisvaihtoehdot sekä suussa sulavat jälkiruoat. Ruokajuomat hanasta sisältyvät hintaan. Juhlapöytä jouluherkuin tarjoillaan marraskuun puolivälistä aina jouluun asti.

Jouluinen palaveri

Mitä jos yhdistäisit asiakastapaamisen ja joululounaan? Aamupäivällä Kokouskeskuksessa kootaan vuoden tapahtumat ja suunnitellaan seuraavaa vuotta. Matka päättyy mukavasti Buffet Eckerön Juhlapöydän jouluherkuilla. Se kruunaa päivän ja virittää joulun tunnelmaan.


Koko päivä yhtä pikkujoulua

Tallinnan joulutori VIsit Tallinn/Kroot TarkmeelTallinnan joulutori VIsit Tallinn/Kroot Tarkmeel

Päivä Tallinnassa -risteily on loistava pikkujoulupaketti ”aamulla laivalle, illaksi kotiin” -periaatteella. Se yhdistää rennon laivamatkailun ja aina upean Tallinnan. Tallinnassa maissaoloaikaa on reilusti (yli 7 tuntia). Ehditte hyvin nauttia esimerkiksi Raatihuoneentorin perinteisistä joulumarkkinoista.

Hauskanpitoa kellon ympäri

pikkujoulut Tallinnapikkujoulut Tallinna

Hotellimatka Tallinnaan tai muualle Viroon tarjoaa enemmän aikaa kokoukselle, juhlimiselle ja rentouttavalle yhdessäololle. Valitse tyylikäs keskustahotelli Tallinnassa kokousmahdollisuuksineen, Vanhankaupungin boutique-hotelli tai kylpylähotelli hemmotteluineen ja allasosastoineen. Mieltä myös illanviettovinkit ja ravintolasuositukset.