Ostokset laivalla

M/s Finlandia on monipuolinen ostospaikka. Juomien ja makeisten lisäksi löydät monet tutut ja suositut kosmetiikkamerkit aina maahintoja edullisemmin. Myymälässämme kannattaa piipahtaa tutustumassa esimerkiksi kysyttyihin Chanelin meikki- ja ihonhoitotuotteisiin.

Eckerö Market

Kannelta kuusi löydät laajan valikoiman juomia ja makeisia. Katso suosikkisi jo ennen matkaa nettihinnastostamme. Uutuutena voit nyt tehdä kätevän automatkustajien ennakkotilauksen jopa samaan aikaan, kun teet matkavarauksen. Toimitamme tuotteet suoraan autollesi autokannelle.

Parfymeria

M/s Finlandian Parfymeriasta kannelta kuusi löytyy sinulle huolella poimittua laatukosmetiikkaa. Ammattitaitoisella henkilökunnallamme on vuosien kokemus kosmetiikka-alalta. Paikalla on aina kosmetologitaustaisia myyjiä, ja asiantunteva henkilökuntamme opastaa mielellään sinua.

Lisää valikoimasta ja hinnasto
Bonusmatka

PopUp Shop

PopUp Shop kannella 8 tarjoilee aina jotain uutta ja jännittävää muodin laatumerkeiltä. PopUp Shopissa on monipuolinen valikoima asusteita, kuten koruja ja kelloja sekä vaatteita miehille, naisille ja lapsille. Valikoimamme vaihtelee sesonkien mukaan. Tervetuloa tutustumaan.

Lisää valikoimasta
Bonusmatka

BYPIAS-tuotteita nyt saatavilla PopUP Shopissa

Suomalaisen laatubrändin BYPIASin vaatteita on nyt saatavilla M/S Finlandian PopUp Shopissa.
Tule tutustumaan esimerkiksi kuvan pitkään ja pehmoiseen, ilmavaa neulosta olevaan Slowly morning -neuletakkiin.