Juhlat laivalla – ilman huolta järjestelyistä

Juhlat laivalla – ilman huolta järjestelyistäJuhlat laivalla – ilman huolta järjestelyistä

Syntymäpäivät ja kihlajaiset, valmistujaiset tai vuosijuhla – elämässä on tärkeitä merkkipaaluja ja arjessa on monta syytä järjestää juhlat laivalla. M/s Finlandialla toteutat myös yritysjuhlat ja asiakastilaisuudet. Voit juhlia ilman järjestelyjen päänvaivaa valitsemalla Juhlat laivalla -paketin ja isompiin juhliin löydät tilat kokouskeskuksesta. M/s Finlandialla soi joka päivä elävä musiikki, joten pistä kannat kattoon tai tunnelmoi juhlaväen kanssa. Muista myös brunssi tai afterwork: ne juhlistavat millaisen päivän tahansa. Varaathan juhlapaketin myyntipalvelumme kautta.

Juhlat laivalla Large -paketti

Juhlat laivalla pakettiJuhlat laivalla paketti

alk. 39 €/hlö (väh. 6 hlöä)

Juhlat laivalla Large -paketti sisältää:

matkaliput miniristeilylle aamu- tai iltapäivälähdöllä, onnittelumaljan ja drinkkikupongin, herkullisen ja runsaan Buffet Eckerön buffetin ruokajuomineen (viinit, olut, virvoitusjuomat, kahvi, tee), monipuolisen viihdetarjonnan ja ostosmahdollisuudet.

Tilaa ennakkoon myös lisäpalvelut, kuten esimerkiksi:

Juhlat laivalla Special -paketti

Juhlat laivalla pakettiJuhlat laivalla paketti

alk. 53 €/hlö (väh. 10 hlöä)

Juhlat laivalla Special -paketti sisältää:

matkaliput miniristeilylly aamu- tai iltapäivälähdöllä ja oman tilan kokouskeskuksessa sekä sen tarjoilut juomineen meno- ja paluumatkalla (minibuffet, viinit, olut, virvoitusjuomat, kahvi, tee), onnittelumaljan ja täytekakun meno- ja paluumatkalla, laivan tervehdyksen sekä monipuolisen viihdetarjonnan ja ostosmahdollisuudet.

Tilaa ennakkoon myös lisäpalvelut, kuten esimerkiksi:

  • täydennystä juhlajuomiin
  • somistuspaketti omaan tilaan
  • UUTUUS: Kun varaat juhlaseurueelle oman tilan, voit sopia laivan onnittelutervehdyksestä tilassanne. Laivan viihdyttäjät onnittelevat päivänsankaria iloisella ohjelmanumerolla. Kysy lisää myyntipalvelusta.

Ansaittu afterwork

Juhlat laivalla afterworkJuhlat laivalla afterwork

Lähtekää isolla joukolla tai parhaiden kavereiden kesken iltaminiristeilylle riemulliselle afterworkille suoraan työpäivän päätteeksi. Miniristeilyllä väki pysyy kätevästi kasassa koko risteilyn ajan. Nauttikaa tervetulomaljan jälkeen Buffet Eckerön herkkuja ja ottakaa illemmalla ilo irti laivan baareissa, Bar Nosturissa ja Pub Telakassa. Laivalla soi joka päivä livemusiikki. Monipuolisen artistikattauksen näet täältä.

  • Varaa Miniristeily ja buffet,  hinta alk. 32 €/hlö
  • Tai varatkaa pienemmälle porukalle (max. 15 hlöä) omaksi tilaksi Captain's Lounge

Brunssi laivalla – bravo!

Juhlat laivalla brunssiJuhlat laivalla brunssi

Aamuminiristeily on erilainen juhla, jota voi viettää maukkaan brunssin parissa aamupäivän merellisestä kiireettömyydestä nauttien. Buffet Eckerön kattauksesta jokainen poimii helposti itselleen mieluisimmat herkut brunssilautaselle. Ruokailun jälkeen voi tutustua PopUp Shopin ja Eckerö Market & Parfymerian uutuuksiin ja ennen kotiinlähtöä nauttia vielä erikoiskahvit Bar Naissaaressa. Suomenlahden selällä on hyvä viettää aikaa rauhassa nautiskellen brunssiporukan kesken.

Lisäpalvelut

Juhlat laivalla afterworkJuhlat laivalla afterwork
  • Somistuspaketti alk. 70 € tilakoosta riippuen. Paketin alkaen-hinta sisältää: pöytäliinat, 1 kukka-asetelma, led-kynttilät ja konvehdit
  • täytekakku alk. 6 €/hlö. Valittavana on klassinen kermakakku, moderni juusto- ja teemakakku. Juhlatarjoiluja voit täydentää esimerkiksi juhlamaljalla tai buffet-aterialla.
  • Oma tila kokouskeskuksesta tai Captain's Lounge -erikoistilahytti

 


Ota meihin yhteyttä

Puh. (09) 2288 540
[email protected]
Avoinna ma-pe 8.00-19.00