Sopimusedut 2019

Vapaa-ajan reitti- ja risteilymatkat jäsenhintaan

Myönnämme 20 % alennuksen päivän risteily- tai reittihinnasta ajalla 1.1.2019-28.2.2020. Ajalla 1.7.-12.8.2019 alennus on -10 % kansipaikan osuudesta.

Etu on voimassa myös verkosta varatuille ryhmille kokoustila- ja bussivarauksia lukuunottamatta. Varaudu ilmoittamaan varauksen yhteydessä nimet ja syntymäajat koko ryhmälle.

Käytä varatessasi tuotekoodia:

JARJ19

Näin kaytän tuotekoodia
Käyttöehdot

Meren täydeltä makuja, viihdettä ja ostoksia

Kolme kertaa päivässä Helsingistä Tallinnaan. Matka-aika 2 h 15 min.

Risteily-ja reittiliput

Etu jopa 20 %

Voimassa vähintään 10 hengen ryhmille.

Kokousristeily aamulla

alk. 49 €/hlö
9.00-14.15

Kokouspaketti sisältää laivaliput, kokoustilan tarjoiluineen ja ruokailun Buffet Eckerössä. Ei maihinnousua Tallinnassa.

Päiväristeily & kokous laivalla

Tallinna Visit Tallinn/Kadi-Liis Koppel Tallinna Visit Tallinn/Kadi-Liis Koppel

alk. 59 €/hlö
9.00-21.00

Kokouspaketti sisältää laivaliput ja reilusti aikaa Tallinnassa, kokoustilan tarjoiluineen ja ruokailun Buffet Eckerössä.

Räätälöidään yhdessä juuri ryhmällesi sopiva kokonaisuus

Kokousristeily illalla

alk. 49 €/hlö
15.15-21.00

Kokouspaketti sisältää laivaliput, kokoustilan tarjoiluineen ja ruokailun Buffet Eckerössä. Ei maihinnousua Tallinnassa.

Hotellikokousmatkat

Tallinna Visit Tallinn/Kadi-Liis Koppel Tallinna Visit Tallinn/Kadi-Liis Koppel

Hotellikokouspaketti sisältää esimerkiksi meno-paluu laivamatkat, kokoustilan tarjoiluineen laivalla ja kokoushotellissa Tallinnassa, majoituksen kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk sekä hotelliaamiaisen. Paketin sisältö räätälöidään toiveiden ja aikataulun mukaan sopivaksi.

Sarjaliput

Eckerö Linen sarjaliput ovat kätevä ja edullinen vaihtoehto säännölliseen matkustamiseen. Sarjalippuvaihtoehtoja on henkilö-lipuille, Lounge-paikoille, henkilöautoille sekä isommille kulkuneuvoille. Sarjaliput ovat voimassa 12 kk ostopäivästä (ei voi käyttää ryhmämatkojen maksuun). Kysy erillinen tarjous yli 100 lipun paketille.

Sopimusedut edellyttävät sopimustunnuksen ilmoittamista. Lopullinen sopimushinta määräytyy lähtöpäivän, -ajan ja varausajankohdan mukaan. Edut ovat voimassa vuoden 2019 loppuun saakka.

Tilaa Business Mail -uutiskirje

Pysy ajan tasalla Eckerö Linen ja m/s Finlandian kuulumisista: mm. tuoreet tiedot eduista, tarjouksista, erikoisristeilyistä ja laivan palveluista saat kätevästi Eckerö Linen Business Mail -uutiskirjeen tilaamalla.