Sopimusedut 2020

Vapaa-ajan reitti- ja risteilymatkat jäsenhintaan

Myönnämme 20 % alennuksen päivän risteily- tai reittihinnasta ajalla 1.1.2020-21.6.2020 + 10.8.-28.2.2021. Ajalla 22.6.-9.8.2020 alennus on -10 % kansipaikan osuudesta.

Etu on voimassa myös verkosta varatuille ryhmille kokoustila- ja bussivarauksia lukuunottamatta. Varaudu ilmoittamaan varauksen yhteydessä nimet ja syntymäajat koko ryhmälle.

Käytä varatessasi tuotekoodia:

JARJ20

Näin kaytän tuotekoodia

 1. Aloita varaus valitsemalla reitti, päivämäärät, lähdöt, matkustajat ja ajoneuvot yläpuolella näkyvällä varausalueella.
 2. Seuraavaksi avautuvalla varaussivulla etsi ja valitse kohta Syötä koodi.
 3. Kirjoita tuotekoodi kenttään ja valitse Syötä.
 4. Tuotekoodi latautuu ja näet alennusrivin ostoskorissa.
 5. Valitse haluamasi lisäpalvelut ja jatka varausta.

Käyttöehdot

 • Lopullinen hinta määräytyy lähtöpäivän ja -ajan sekä varausajankohdan mukaan.
 • Etuhinnat koskevat liittoon kuuluvien ryhmien jäseniä, henkilökuntaa sekä samalla varauksella olevia muita matkustajia.
 • Pyydettäessä on esitettävä järjestön virallinen jäsen/henkilökuntakortti.
 • Alennuksia ei myönnetä jälkikäteen, eikä niitä voi yhdistää muihin alennuksiin tai tuotepaketteihin.
 • Tuotekoodilla JARJ20 voi tehdä varauksia vain verkkokaupassa.
 • Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Meren täydeltä makuja, viihdettä ja ostoksia

Kolme kertaa päivässä Helsingistä Tallinnaan. Matka-aika 2 h 15 min.

Risteily-ja reittiliput

Etu jopa 20 %

Voimassa vähintään 10 hengen ryhmille.

Kokousristeily aamulla

alk. 49 €/hlö
9.00-14.15

Kokouspaketti sisältää laivaliput, kokoustilan tarjoiluineen ja ruokailun Buffet Eckerössä. Ei maihinnousua Tallinnassa.

Päiväristeily & kokous laivalla

alk. 59 €/hlö
9.00-21.00

Kokouspaketti sisältää laivaliput ja reilusti aikaa Tallinnassa, kokoustilan tarjoiluineen ja ruokailun Buffet Eckerössä.

Räätälöidään yhdessä juuri ryhmällesi sopiva kokonaisuus

Kokousristeily illalla

alk. 59 €/hlö
15.15-21.00

Kokouspaketti sisältää laivaliput, kokoustilan tarjoiluineen ja ruokailun Buffet Eckerössä. Ei maihinnousua Tallinnassa.

Hotellikokousmatkat

Hotellikokouspaketti sisältää esimerkiksi meno-paluu laivamatkat, kokoustilan tarjoiluineen laivalla ja kokoushotellissa Tallinnassa, majoituksen kahden hengen huoneessa/henkilö/vrk sekä hotelliaamiaisen. Paketin sisältö räätälöidään toiveiden ja aikataulun mukaan sopivaksi.

Sarjaliput

Eckerö Linen sarjaliput ovat kätevä ja edullinen vaihtoehto säännölliseen matkustamiseen. Sarjalippuvaihtoehtoja on henkilö-lipuille, Lounge-paikoille, henkilöautoille sekä isommille kulkuneuvoille. Sarjaliput ovat voimassa 12 kk ostopäivästä (ei voi käyttää ryhmämatkojen maksuun). Kysy erillinen tarjous yli 100 lipun paketille.

Sopimusedut edellyttävät sopimustunnuksen ilmoittamista. Lopullinen sopimushinta määräytyy lähtöpäivän, -ajan ja varausajankohdan mukaan. Edut ovat voimassa vuoden 2020 loppuun saakka.

Tilaa Business Mail -uutiskirje

Pysy ajan tasalla Eckerö Linen ja m/s Finlandian kuulumisista: mm. tuoreet tiedot eduista, tarjouksista, erikoisristeilyistä ja laivan palveluista saat kätevästi Eckerö Linen Business Mail -uutiskirjeen tilaamalla.