

RIISTAHERKUT 2025
8.10.–11.11.2025
ALKURUOAT
KALA
Kokonaisia katkarapuja ja yrttimajoneesia L, G
Mätiä ja caviartia lisäksi smetanaa, sipulia L, G (caviart myös V)
Valkosipulisilliä L, G
Katajanmarjasilliä L, G
Tyrnisilakoita L, G
Rapusalaattia L, G
Kylmäsavukirjolohta ja puolukkavinegretteä L, G
Nieriää, sitruunaa ja giniä L, G
LIHA
Porosalamia
Riistamousse ja saaristolaisleipää L Viro
Saksanhirveä ja karviaischutney L, G Viro
Riistapatee L, G Suomi
Ankkaa, balsamicoa, ja omenaa L, G Ranska
KASVIS
Kurpitsaa, härkäpapuja ja pähkinää L, G, V
Sienisalaattia G, L, V
Kyssäkaali-coleslaw L, G, V
Paahdettua maa-artisokkaa ja savustettua tofua L, V
Hillottuja sieniä G, L, V
Hillottuja juureksia G, L, V
Hillottua fenkolia G, L, V
Vihersalaattia, kurkkua ja tomaattia L, G, V
LÄMPIMÄT RUOAT
Perunamuusia L, G
Sieni-perunagratiinia G, L
Sinappimuhennettua kaalia L, G
Sipulia ja porkkanoita L, G, V
Punajuuria ja rosmariinia ja valkosipulia G, L, V
Kasvispyöryköitä sieniä, sipulia ja vihreitäpapuja L, G, V
Kirjolohta ja Puolukkavoikastiketta L, G
Paistetut muikut L
Riistamakkaraa L
Hirvipyörykät ja rosmariinikastiketta L, G Suomi/Viro
Paistettua poronmaksaa sipulin ja puolukan kera L, G Suomi/Ruotsi
Paistettua ankkaa ja appelsiinikastiketta L, G Ranska
Paahtopaistia ( Peura, Hirvi ) ja riistakastiketta L, G Viro
JÄLKIRUOAT
Päärynäkakkua
Omenaa, kaneli-vaniljavaahtoa ja kauramuruja V
Suklaakakkua
Karpaloa, tuorejuustoa ja kauragranolaa L, G
Lakritsi-suklaamoussea ja vadelmaa L
Puolukkavaahtoa ja karamellikastiketta
Leipäjuustoa, kinuskia ja lakkaa G
Juustolajitelma L, G,
Keksejä
Tyrnihilloketta L, G
Jäätelöä L, G
Makeisia
Hinta alk. 40 €/hlö sisältää buffetpöydän tarjonnan sekä kahvin, teen, maidon, veden, virvoitusjuomat sekä oluen ja puna- ja valkoviinin hanasta. Alkoholiton viini pyydettäessä.
L – laktoositon • G – gluteeniton • V – vegaaninen
Menun muutokset mahdollisia

