RIISTAHERKUT 2025 

8.10.–11.11.2025


ALKURUOAT

KALA

Kokonaisia katkarapuja ja yrttimajoneesia L, G
Mätiä ja caviartia lisäksi smetanaa, sipulia L, G (caviart myös V)
Valkosipulisilliä L, G
Katajanmarjasilliä L, G
Tyrnisilakoita L, G
Rapusalaattia L, G
Kylmäsavukirjolohta ja puolukkavinegretteä L, G
Nieriää, sitruunaa ja giniä L, G

LIHA

Porosalamia  
Riistamousse ja saaristolaisleipää L Viro
Saksanhirveä ja karviaischutney L, G Viro 
Riistapatee L, G Suomi 
Ankkaa, balsamicoa, ja omenaa L, G Ranska 

KASVIS

Kurpitsaa, härkäpapuja ja pähkinää L, G, V
Sienisalaattia G, L, V
Kyssäkaali-coleslaw L, G, V
Paahdettua maa-artisokkaa ja savustettua tofua L, V 
Hillottuja sieniä G, L, V
Hillottuja juureksia G, L, V
Hillottua fenkolia G, L, V
Vihersalaattia, kurkkua ja tomaattia L, G, V

LÄMPIMÄT RUOAT

Perunamuusia L, G
Sieni-perunagratiinia G, L
Sinappimuhennettua kaalia L, G
Sipulia ja porkkanoita L, G, V
Punajuuria ja rosmariinia ja valkosipulia G, L, V
Kasvispyöryköitä sieniä, sipulia ja vihreitäpapuja L, G, V
Kirjolohta ja Puolukkavoikastiketta L, G
Paistetut muikut L
Riistamakkaraa L 
Hirvipyörykät ja rosmariinikastiketta L, G Suomi/Viro 
Paistettua poronmaksaa sipulin ja puolukan kera L, G Suomi/Ruotsi 
Paistettua ankkaa ja appelsiinikastiketta L, G Ranska 
Paahtopaistia ( Peura, Hirvi ) ja riistakastiketta L, G Viro 

JÄLKIRUOAT

Päärynäkakkua
Omenaa, kaneli-vaniljavaahtoa ja kauramuruja V 
Suklaakakkua
Karpaloa, tuorejuustoa ja kauragranolaa L, G
Lakritsi-suklaamoussea ja vadelmaa L
Puolukkavaahtoa ja karamellikastiketta
Leipäjuustoa, kinuskia ja lakkaa G
Juustolajitelma L, G, 
Keksejä
Tyrnihilloketta L, G 
Jäätelöä L, G
Makeisia

 


Hinta alk. 40 €/hlö sisältää buffetpöydän tarjonnan sekä kahvin, teen, maidon, veden, virvoitusjuomat sekä oluen ja puna- ja valkoviinin hanasta. Alkoholiton viini pyydettäessä.

L – laktoositon • G – gluteeniton • V – vegaaninen

Menun muutokset mahdollisia 

Nainen noutaa Buffet Eckerön herkkujaNainen noutaa Buffet Eckerön herkkuja