Lasten kanssa laivalla

Mitä tehdä, kun on lasten kanssa laivalla? M/s Finlandia pitää sisällään paljon mielenkiintoista lapsille ja itse laivallaolo on elämys pienille matkustajillemme: mitä kaikkea onkaan kansilla ja käytävien varrella. Toivotamme kaikenikäiset tervetulleiksi risteilemään suomalaisella m/s Finlandialla.

Lasten leikkinurkkaus Cafeterian vieressä

Pienet lapset tykkäävät peuhata laivalla olevassa leikkinurkkauksessa. Leikkinurkkaus sijaitsee kannella 8 aivan Cafeterian vieressä. Leikkinurkkauksessa on mm. pehmopalikoita, pelejä ja pieni liukumäki. Sijainti Cafeterian vieressä mahdollistaa sen, että pientä purtavaa voi hakea näppärästi leikin lomassa. Ikkunoista voi seurata laivojen kulkua merellä. Pallomerta ei ole m/s Finlandialla.

Laivavisaa ja paistattelua aurinkokannella

Laivamatka itsessään on lapsille elämys: mitä kaikkea onkaan kansilla ja käytävien varrella. Toivotamme kaikenikäiset tervetulleiksi risteilemään suomalaisella m/s Finlandialla ja nauttimaan  merimatkasta.

Kesällä 2020 lapset voivat osallistua heille suunniteltuun hauskaan laivavisaan. Se starttaa juhannuksen jälkeen. Tarkemmat tiedot laivavisasta ja visalomakkeet saa esimerkiksi m/s Finlandian infosta. Turvallisuussyistä lasten leikkitilat eivät ole valitettavasti käytössä tänä kesänä.

Merimatkan kohokohtia on luonnollisesti vierailu laivan ulkokannella: Bar Laituri on suojaisa tuulisellakin säällä ja sieltä kelpaa katsella ohi kulkevia aluksia, maisemia ja merta tai kaupungin siluettia. Bar Laiturissa voi nauttia virvokkeita ja jäätelöä päivän paistattelun ohessa. 

Puuhavihko ruokailijoille ja limurannekkeella limsaa 

Kun isompi nälkä yllättää on aika ruokailla laivan Buffet Eckerössä, jossa lapset herkuttelevat mm. ranskalaisilla ja lihapullilla. Ruokailevat lapset saavat myös puuhavihon ja värikynät matkan teon ratoksi.

Laivan ravintoloissa on lapsille myynnissä myös limuranneke 5 €/hlö. Sen ostamalla saa laivan ravintoloista rajattomasti limsaa.

Limurannekkeella limsaa

Laivamatka on juhlaa arjen keskellä. Silloin voi herkutella limurannekkeen antimilla. Limurannekkeella saa laivan ravintoloista rajattomasti limsaa. Limuranneke maksaa 5 €/hlö.

Taikuri ja leikkitäti laivalla

Koululaisten loma-aikoina syyslomalla, talvilomalla ja kesälomalla laivalla on erikoisohjelmaa pienemmille ja isommille lapsille. Perinteisesti pienille lapsille on leikkitila Kokouskeskuksessa ja laivalla on leikkitäti ja taikuri. 

Loma-aikoina on luvassa erikoistekemistä ja -ohjelmaa, josta saat tiedon mm. tältä sivulta. Koko perhe viihtyy kesäisin myös m/s Finlandian aurinkokannella, jossa on mukava seurata laivan kulkua Suomenlahdella ja paistatella päivää.

Suosikkiartisteja laivalla

Hieman isompien lasten ja nuorten kanssa laivalla ollessa kannattaa katsoa, keitä artisteja laivallamme esiintyy. M/s Finlandialla on päivittäin elävää musiikkia. Suomalaisen popin, hiphopin, rockin ja iskelmän tähtiä nousee Bar Nosturin ja Pub Telakan lavalle viikoittain. Katso artistikattauksemme täältä ja bongaa sieltä suosikkisi.