Lataan...

Hotellipaketit Tallinnaan ja muualle Viroon

Viihdy perillä pidempään.


VARAA KAUPUNKILOMA

Kevään viihde- ja kulttuuripaketit

Uutta! Valokeilassa tähtiä -matka Tallinnaan.


LÖYDÄ OMA SUOSIKKISI

Kaupunkilomat
Hotellipaketit Tallinnaan ja muualle Viroon

Tallinna ja Viro tarjoaa parastaan, kun siellä viipyy yön yli. Kun haluat viihtyä perillä pidempään, valitse hotellipaketti.

Katso valikoima
Kulttuuriloma
Kevään viihde- ja kulttuuripaketit

Nauti tunnettujen suomalaisartistien teemakonserteista Tallinnan kevätillassa tai varaa oopperamatka.

Tutustu
Tapahtumakalenteri
Tallinnassa tapahtuu

Food Lover -ravintolaviikot 15.-23.2. Katso musiikki- ja kaupunkifestivaalit, taide- ja urheilutapahtumat sekä trendikkäät design- ja ravintolamaailman tilaisuudet. 

Tutustu

Tallinnan risteilyt Eckerö Linella

Sivustoltamme löydät ja varaat helposti risteilyt suomalaisella m/s Finlandialla Helsingistä Tallinnaan. Jos haluat nauttia lomasta perillä, valitse Päivä Tallinnassa -risteily tai hotellipaketti. Jos etsit pikapyrähdystä Suomenlahdella hyvän ruoan, ostosten ja huippuartistien live-esitysten parissa, valitse kuuden tunnin miniristeily. Nyt varattavissa myös Buffet-ruokailun sisältävät risteilyt. M/s Finlandian kolme päivittäistä lähtöä Helsingistä ja Tallinnasta tarjoavat hyvät aikatauluvaihtoehdot, jos suunnittelet yhden suunnan tai meno-paluumatkaa omalla autolla tai ilman. Katso myös Finbo Cargo Vuosaari-Muuga.

Sivustoltamme löydät ja varaat helposti risteilyt suomalaisella m/s Finlandialla Helsingistä Tallinnaan. Katso myös Finbo Cargo Vuosaari-Muuga.