Omassa keittiössä valmistettua ruokaa kotimaisista raaka-aineista ja sesongin mukaan vaihtuva menu. Tervetuloa herkuttelemaan m/s Finlandialle!

Omassa keittiössä valmistettua ruokaa kotimaisista raaka-aineista ja sesongin mukaan vaihtuva menu. Tervetuloa herkuttelemaan m/s Finlandialle!

Merelliset pikkujoulut

Kuva: Kaupo Kalda Kuva: Kaupo Kalda

Varaa tästä hauskimmat merelliset pikkujoulut – sinun ei tarvitse muistaa ottaa kuin tonttulakki, juhlamieli ja passi mukaan.

alk. 34 €/hlö

Mukana Anne Mattila, Jean S. ja pikkujoulurevyy Porot sieraimissa. Sisisältää mm. tervetulomaljan, juhlabuffetin viinipaketilla, jääbaarin pikkupalat & ohjelman.

75 €/hlö


Tallinnan risteilyt Eckerö Linella

Sivustoltamme löydät ja varaat helposti risteilyt suomalaisella m/s Finlandialla Helsingistä Tallinnaan. Jos haluat nauttia lomasta perillä, valitse Päivä Tallinnassa -risteily tai hotellipaketti. Jos etsit pikapyrähdystä Suomenlahdella hyvän ruoan, ostosten ja huippuartistien live-esitysten parissa, valitse kuuden tunnin miniristeily tai uutuus Buffet-paketti. M/s Finlandian kolme päivittäistä lähtöä Helsingistä ja Tallinnasta tarjoavat hyvät aikatauluvaihtoehdot, jos suunnittelet yhden suunnan tai meno-paluumatkaa omalla autolla tai ilman.

Sivustoltamme löydät ja varaat helposti risteilyt suomalaisella m/s Finlandialla Helsingistä Tallinnaan.

Palveluksessanne! Eckerö Linella on tutkitusti laivayhtiöiden paras asiakaskokemus. Asiakkuusindeksitutkimus osoittaa, että olemme parantaneet palveluamme vuosi vuodelta.