Makuja merellä –artikkelit

  1. Planeetan puhtainta lihaa

    Atrian eläinlääkäri kertoi m/s Finlandialla vastuullisesta lihantuotannosta Suomessa

    Atrian eläinlääkäri Taneli Tirkkonen vieraili m/s Finlandian Makuja Merellä -akatemiassa kertomassa puhtaasta ja antibioottivapaasta lihantuotannosta.

    Lue lisää
  2. Mokka-suklaa-semifreddo

    mokka-suklaa-semifreddo

    Semifreddo saa makua kahvista ja suklaasta. 

    Lue lisää
  3. Paimenenpiiras

    Paimenen piiras

    Täyteläinen paimenenpiiras kätkee sisäänsä pitkään haudutettua lihapataa lampaasta.

    Lue lisää
  4. Yrttimarinoitu lampaan ulkofilee

    Yrttimarinoitu lampaan ulkofilee

    Herkullinen, yrttinen lammas syntyy mm. huolellisen maustumisen seurauksena.

    Lue lisää
  5. Leipäjuustosalaatti

    Leipäjuustosalaatti

    Leipäjuustosalaatti on raikas yhdistelmä täyteläistä juustoa ja piristäviä makuja granaattiomenasta ja cantaloupemelonista. 

    Lue lisää
  6. Viinin ja juuston yhdistäminen – kokeile myös kuplivaa!

    Valion kenttämyyntipäällikkö Jani Lamminperä ja Vindirektin sommelier Joonas Vainio

    Viinin ja juustojen yhdistämisessä ajatellaan usein punaviiniä ja lisukkeina rypäleitä tai suolakeksejä. Onnistunut makuelämys syntyy usein kuitenkin jostain aivan muusta.

    Lue lisää
  7. Vastuullisuus ruoassa ja lihatuotannossa – lue käytännön vinkit hävikin vähentämiseen

    Sami Rekola HKScan

    Ruokatuotannossa puhuttaa nyt vastuullisuus ja hävikki. Pienillä teoilla jokainen voi vaikuttaa.

    Lue lisää
  8. Glögipäärynät

    glögipäärynät

    Pehmeät glögipäärynät sopivat joulun jälkiruokapöytään.

    Lue lisää
  9. Portviinisilli

    Portviinisilli

    Portviini antaa sillille upean värin ja herkullisen maun.

    Lue lisää
  10. Vegaaninen "lasimestarin silli"

    Vegaaninen lasimestarin silli

    Nyt myös vegaanit pääsevät herkuttelemaan ”sillillä”.

    Lue lisää

Posts 11-20 of 50

Näytä per sivu