Makuja merellä –artikkelit

Kahvia ja mausteita – katso vinkit täydellisen kahvin valmistukseen ja mausteilla kokkaukseen

Hyvä kahvi on suomalaisille sydämen asia. M/s Finlandialla pureuduttiin myös kahvin valmistuksen lisäksi mausteiden maailmaan...

Paistettu raakamakkara ja muhennettua kaalia

Paistetun raakamakkaran lisukkeeksi sopii erinomaisesti sinappinen muhennettu kaali. Tämä täyttävä herkku on helppo valmistaa isommallekin porukalle...

Vehnänjyvä-parsasalaatti

Vehnänjyvä-parsasalaatti on helppo valmistaa isommissakin eriss...

Planeetan puhtainta lihaa

Atrian eläinlääkäri Taneli Tirkkonen vieraili m/s Finlandian Makuja Merellä -akatemiassa kertomassa puhtaasta ja antibioottivapaasta lihantuotannosta...

Mokka-suklaa-semifreddo

Semifreddo saa makua kahvista ja suklaasta...

Paimenenpiiras

Täyteläinen paimenenpiiras kätkee sisäänsä pitkään haudutettua lihapataa lampaasta...

Yrttimarinoitu lampaan ulkofilee

Herkullinen, yrttinen lammas syntyy mm. huolellisen maustumisen seurauksena...

Leipäjuustosalaatti

Leipäjuustosalaatti on raikas yhdistelmä täyteläistä juustoa ja piristäviä makuja granaattiomenasta ja cantaloupemelonista...

Glögipäärynät

Pehmeät glögipäärynät sopivat joulun jälkiruokapöytään...

Portviinisilli

Portviini antaa sillille upean värin ja herkullisen maun...
Tuotteet 11-20 kaikkiaan 31
Näytä per sivu