Makuja merellä –artikkelit

Vegaaninen "lasimestarin silli"

Nyt myös vegaanit pääsevät herkuttelemaan ”sillill...

Keltainen rosolli

Vaihtelua joulupöytään saa keltaisella rosollilla...

Riistacaesarsalaatti

Perinteinen caesarsalaatti saa tuhdimman olemuksen, kun siihen lisätään herkullista riistarouhetta...

Etikkanieriä

Etikkanieriä on versio ruotsalaisesta klassikosta...

Hirvenpaisti ja karpalohilloke

Näyttävä hirvenpaisti on omiaan osana syksyistä juhlapöyt...

Valkosuklaa-tyrnimousse

Valkosuklaa-tyrnimousse vaatii vaivannäköä, mutta lopputulos palkitsee...

Katkarapu-lohipihvit ja rapukastiketta

Kunnon rapukastike vaatii tekijältä hieman enemmän aikaa, mutta se palkitsee varmasti maullaan...

Savustettu karitsan paahtopaisti

Pienellä kikkailulla savun maku on kohtuullisen helppo saavuttaa kotikeittiössä savustettuun karitsan paahtopaistiin...

Paahdettua siikaa, tilli-fenkolisalaattia ja sitruunamajoneesia

Siika on yksi suomalaisten suosikkikaloista. Kokoa herkulliset ja näyttävät cocktailpalat tämän ohjeen avulla...

Riimilammas ja piparjuurilumi

Härän tavoin myös lammas toimii riimikypsennettynä eli suolaan ja sokeriin upotettuna...
Tuotteet 21-30 kaikkiaan 31
Näytä per sivu