Mitä jos suuntaisitkin talvilomalla Suomenlahden yli? – Tallinna tarjoaa perheille elämyksiä myös helmikuussa

 Mitä jos suuntaisitkin talvilomalla Suomenlahden yli? – Tallinna tarjoaa perheille elämyksiä myös helmikuussa

Talvilomareissu Tallinnaan takaa helpon ja hauskan lomaelämyksen koko perheelle. Kaupungista löytää aktiviteetteja niin perheen pienimmille kuin aikuiseen makuun. Lisäksi 20.–25.2. Eckerö Linen m/s Finlandialla pääsee taas nauttimaan huippusuositun limakoneen käsittelystä!

Aina talvilomalla ei tarvitse suunnata kaukorannoille tai pohjoisen tuntureille. Elämyksiä löytyy myös Suomenlahden toiselta puolelta vain muutaman tunnin laivamatkan päästä. Kokosimme yhteen vinkkimme talvilomalle trendikkäässä Tallinnassa.

1. Salainen sukellusvenetehdas täynnä keksintöjä

Millaista on kävellä valtameren pohjassa tai ajaa maailman ensimmäisellä autolla? Tämän ja paljon muuta pääset kokemaan koko perheen keksintötehdas PROTOssa. Nousevalle Noblessnerin alueelle, vanhaan sukellusvenetehtaaseen syksyllä avattu PROTO herättää entisaikojen keksinnöt henkiin uuden teknologian kuten 3D-lasien avulla. Eikä PROTO ole suinkaan ainoa näkemisen arvoinen kohde Noblessnerissä. Tehtaan naapurista löytyy muun muassa tämän hetken ajankohtaisinta nykytaidetta esittelevä Taidekeskus Kai.

2. Irti arjesta spa-lomalla

Mikä poistaisikaan paremmin kaamoksen merkit kasvoilta kuin ylellinen hemmottelu kylpylässä? Eckerö Linen hotellipaketeista voit helposti valita yön tai useamman Tallinnan parhaissa spa-hotelleissa. Vanhankaupungin laidalla sijaitseva Kalev Spa Hotelli & Vesipuisto tarjoaa hienot puitteet täydelliseen irtiottoon arjesta urbaanin Tallinnan sydämessä. Spa-mahdollisuuksien lisäksi hotellista löytyy vuonna 2019 uudistettu vesipuisto, joka tarjoaa aktiviteetteja myös lapsille. Jos puolestaan halajat kuvankauniisiin metsä- ja rantamaisemiin, suuntaa Hotel Tallinn Viimsi Spahan. Tämä kylpylähotelli sijaitsee vain kymmenen kilometrin päässä Tallinnan keskustasta, mutta tarjoaa asiakkailleen täydellisen luonnonrauhan. Kylpylän lisäksi hotellista löytyy muun muassa vesipuisto, elokuvateatteri, ravintoloita ja lasten leikki- ja päiväkeskus kielitaitoisine henkilökuntineen.

3. SLIME TIME tulee taas!

Syksyllä huippusuosion saavuttaneet SLIME TIME -risteilyt löytyvät kalenterista myös talvilomalla. Eckerö Line tuo yhteistyössä mediayhtiö Nickelodeonin kanssa m/s Finlandialle SLIME-ULATOR-limakoneen. Televisiosta tuttu kone limaa kerrallaan neljä uskaliasta limafania ihka-aidolla, vihreällä SLIMElla. Limakoneen kyydistä ovat päässeet aiemmin nauttimaan muun muassa Justin Bieber ja Katy Perry sekä suomalaiset tubettajat Tixtuu ja Elina Sofia. Limakoneen lisäksi 20.–25. helmikuuta järjestettävillä SLIME TIME -risteilyillä ovat tavattavissa Ryhmä Haun suosikkihahmot Kaja ja Vainu. Tarjolla on myös SLIME-koulu, jossa voi oppia kaiken tarpeellisen SLIMEsta ja sen valmistamisesta!

4. Hyppää sisään Skyparkiin

Mall of Tallinn -kauppakeskuksen yhteyteen auennut Super Skypark tarjoaa riemuntäyteisen päivän niin lapsille kuin aikuisille. Yli 7 000 neliön viihdekeskus sijaitsee sisätiloissa eli sää ei huvittelua rajoita. Keskuksesta löytyvät muun muassa trampoliinipuisto, törmäilyautorata ja interaktiivinen 7D-sali. Lisäksi Super Skyparkin vieressä kohoaa 120 metriä korkea, ainutlaatuinen Skywheel of Tallinn -maailmanpyörä, jonka kyydistä näkyy koko Tallinna aina Ülemistejärveltä merelle.

Lisää vinkkejä täydelliseen kaupunkilomaan löydät Visit Tallinn -sivustolta.