Lataan...
Kaupunkilomat
Hotellipaketit Tallinnaan ja muualle Viroon

Tallinna ja Viro tarjoaa parastaan, kun siellä viipyy yön yli. Kun haluat viihtyä perillä pidempään, valitse hotellipaketti.

Katso valikoima
Kulttuuriloma
Kevään viihde- ja kulttuuripaketit

Nauti tunnettujen suomalaisartistien teemakonserteista Tallinnan kevätillassa tai varaa oopperamatka.

Tutustu
Tapahtumakalenteri
Tallinnassa tapahtuu

Food Lover -ravintolaviikot 15.-23.2. Katso musiikki- ja kaupunkifestivaalit, taide- ja urheilutapahtumat sekä trendikkäät design- ja ravintolamaailman tilaisuudet. 

Tutustu

Tallinnan risteilyt Eckerö Linella

Sivustoltamme löydät ja varaat helposti risteilyt suomalaisella m/s Finlandialla Helsingistä Tallinnaan. Jos haluat nauttia lomasta perillä, valitse Päivä Tallinnassa -risteily tai hotellipaketti. Jos etsit pikapyrähdystä Suomenlahdella hyvän ruoan, ostosten ja huippuartistien live-esitysten parissa, valitse kuuden tunnin miniristeily. Nyt varattavissa myös Buffet-ruokailun sisältävät risteilyt. M/s Finlandian kolme päivittäistä lähtöä Helsingistä ja Tallinnasta tarjoavat hyvät aikatauluvaihtoehdot, jos suunnittelet yhden suunnan tai meno-paluumatkaa omalla autolla tai ilman. Katso myös Finbo Cargo Vuosaari-Muuga.

Sivustoltamme löydät ja varaat helposti risteilyt suomalaisella m/s Finlandialla Helsingistä Tallinnaan. Katso myös Finbo Cargo Vuosaari-Muuga.