Vietä tyhy- tai virkistyspäivä m/s Finlandialla

Vietä tyhy- tai virkistyspäivä m/s Finlandialla

M/s Finlandian risteilyt on kuin luotu tyhy- ja virkistyspäiviä varten. Rentoudutko mieluummin miniristeilyllä vai vietätkö päivän Tallinnassa? Valinta on sinun.

Kokosimme esimerkkiohjelman kolmelle erilaiselle risteilylle. Löydä suosikkisi tai miksaa ja mätsää mielesi mukaan!

Keski-ikäisiä miehiä ja naisia vaaleaa puuta olevassa kokoushuoneessa.Keski-ikäisiä miehiä ja naisia vaaleaa puuta olevassa kokoushuoneessa.

Aamumini – koko päivän piristys

Iltamini – virkistävä ilta Itämerellä

  • Lähtö Helsingistä klo 15.15, paluu klo 21.00.
  • Alkumaljat Bar Naissaaressa: valitse lempijuomasi laivan laajimmasta viini-, kuohuviini- ja samppanjavalikoimasta.
  • Kauden parhaista mauista notkuva illallispöytä Buffet Eckerössä.
  • Karaokea Pub Telakan mutkattomassa tunnelmassa.
  • Live-musiikkia laivalla. Katso esiintyjäkalenterimme.
Puna- ja vaaleatukkaiset nuoret naiset hymyilevät kameralle take away -kahvimuki kädessä.Puna- ja vaaleatukkaiset nuoret naiset hymyilevät kameralle take away -kahvimuki kädessä.

Päivä Tallinnassa – iloa kellon ympäri

Värikkäitä tulppaaneja pöydällä kahvikupin kera Tallinnan Vanhankaupungin Raatihuoneentorilla.Värikkäitä tulppaaneja pöydällä kahvikupin kera Tallinnan Vanhankaupungin Raatihuoneentorilla.

5 menovinkkiä Tallinnaan

Tallinna on täynnä tekemistä. Eckerö Linen ryhmämyynti tarjoaa laajan valikoiman valmiita ohjelmavaihtoehtoja, mutta pienessä ja ystävällisessä Virossa aktiviteetteja on helppo varata myös itse. Kokeile esimerkiksi alla olevia.

Vanhankaupungin kierros

Kaikki tuntevat Tallinnan Vanhankaupungin – vai tuntevatko sittenkään? Yli 800 vuotta vanha Tallinna kuiskii toinen toistaan kiehtovampia tarinoita. Tutustu niihin rennolla ja hauskalla kävelykierroksella esimerkiksi Traveller Toursin asiantuntevan paikallisoppaan johdolla. Valikoimassa on myös lukuisia muita opastettuja kierroksia.

Marsipaani- tai suklaatyöpaja

Tiesitkö, että marsipaani on vanhan legendan mukaan kehitelty Tallinnassa? Rotermannin korttelissa sijaitsevassa Kalevin suklaapuodissa pääset myös itse tutustumaan makeiden herkkujen valmistamiseen. Syntyykö käsissäsi upeasti maalattu marsipaanitaideteos vai teetkö mieluummin rasiallisen koristeellisia suklaakonvehteja?

Pyörillä ympäri Tallinnan

Kaunis kevätpäivä ja Tallinnan pyörätiet ovat täydellinen yhdistelmä. Vuokraa menopeli esimerkiksi City Bikesta ja tunne tuuli hiuksissasi. Tutustu Tallinnaan itsenäisesti tai nappaa opas ryhmän johtajaksi. Miltä kuulostaisi pyöräretki vaikkapa trendikkääseen Kalamajaan tai perinteisiä virolaisherkkuja, kuten kamaa tai kiluleipiä maistelemaan?

Elämyksiä minigolfradalla

Tallinnan ydinkeskustassa sijaitseva Elamusgolfikeskus tarjoaa hauskaa ajanvietettä ja kunnon kisafiilistä erikoisefektein ja UV-tehostein varustetuilla minigolfradoilla. Kuka onkaan tiimin paras puttaaja? Keskuksessa palvelee hyvin varusteltu baari, lisäksi on mahdollista tilata ruokaa sekä vuokrata kokous- ja seminaaritiloja.  

Pakohuonepelin huumaa

Kehitä ryhmäsi yhteistyötaitoja ja ongelmanratkaisukykyä, nauti jännityksestä ja pidä hauskaa. Pakohuonepelit ovat valloittaneet myös Tallinnan ja valinnanvaraa löytyy moneen makuun. Tutustu Tallinnan pakohuonepeleihin Trip Advisorissa ja valitse suosikkisi.

Myyntipalvelumme auttaa

Tiedustele lisää ja varaa matka asiantuntevan myyntipalvelumme kautta.

Liittyvät postaukset
Uuteen vuoteen on ponnistettu telakoinnin myötä päivittyneellä ilmeellä, parantuneella matkustusmukavuudella ja bisnesmatkustajia ilahduttavilla uudistuksilla...
Kevät ja kesä ovat juhlan aikaa...
Inspiroiva ympäristö, hyvä palvelu ja raikas meri-ilma eivät yksinään riitä täydellisen kokouspäivän rakennuspalikoiksi. Onnistunut kokous vaatii myös riittäviä energiavarastoja ja niiden oikea-aikaista tankkausta...
Kokous kalenterissa? Palaveri päivyrissä? Tallinna tarjoaa toimivat puitteet monenlaisille kokouksille, koulutuksille ja muille yritystilaisuuksille...