Seilaa golfmatkalle Viroon

seilaa golfmatkalle viroon seilaa golfmatkalle viroon

Lähde pidentämään golfkautta tai hakemaan vaihtelua peliin Suomenlahden taakse  Viroon. Laivamatkan päässä avautuu reitti maan monille golfkentille. Golfmatkat ryhmille (min. 10 hlöä) sisältävät kaiken tarvittavan parin päivän golfailuun: mm. laivamatkat, majoitukset Tallinnassa tai Pärnussa, green feet ja kuljetukset kentälle. Pienemmille porukoille saat kauttamme laivamatkat sekä hotellit ja voit varata itse peliajat suoraan haluamaltasi kentältä.

Estonia Golf and Country Club

Estonia Golf and Country Club Golfmatkalle Viroon Estonia Golf and Country Club Golfmatkalle Viroon

Estonia Golf and Country Club sijaitsee noin 25 km itään Tallinnasta. Se on Viron tyylikkäin golfkeskus kaksine kenttineen, joilla on mainio sijainti Suomenlahden rannalla.

Lisätietoja

Niitvälja Golf

Niitvälja Golf on Viron ensimmäinen golfkenttä, joka sijaitsee noin 40 kilometriä Tallinnasta länteen lähellä Keilan kaupunkia. Kenttä on alunperin suomalaisten rakennuttama.

Lisätietoja

White Beach Golf

White Beach Golf Seilaa golfmatkalle Viroon White Beach Golf Seilaa golfmatkalle Viroon

Upeasta hiekkarannasta tunnetussa Pärnussa sijaitseva White Beach on yhdistelmä paljaiden links-kenttien ja vehreiden puistokenttien parhaimpia puolia.

Lisätietoja

Saare Golf

Saare Golf sijaitsee kävelymatkan päässä ainutlaatuisesta Kuressaaren piispanlinnasta ja kaupungin keskustasta.  Saare Golfissa on 18-väyläinen championship-tason kenttä.

Lisätietoja

Pärnu Bay Golf Links

Seilaa golfmatkalle Viroon Pärnu Bay Golf Links Seilaa golfmatkalle Viroon Pärnu Bay Golf Links

Pärnu Bay Golf Links tarjoaa maailmanluokan golfkokemuksen Tahkuranna-lahden maisemissa pari kilometriä kylpyläkaupunki Pärnun keskustasta.

Lisätietoja

Mitä golfaamisen lisäksi?

Nainen Pärnussa Toolbox Estonia EAS Nainen Pärnussa Toolbox Estonia EAS

Golfaamisen ohella Pärnussa, Saarenmaalla ja Tallinnassa voi tehdä muutakin. Ne ovat matkailijalle monipuolisia kohteita.

Varaa matka ryhmämyynnistä

Puh. (09) 2288 540

ryhmat@eckeroline.fi

Avoinna: ma-pe 8.00-19.00

Varaa matka ryhmämyynnistä

Puh. (09) 2288 540

S-posti: ryhmat@eckeroline.fi

Avoinna: ma-pe 8.00-19.00